Välkommen till Stayhot. Vi är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i storköksbranschen. Vi tillverkar högkvalitativa varmhållningsprodukter till restaurang, hotell och storkök som håller måttet för kökets hårda tag. Genom en kombination av egenproducerade produkter och nära samarbeten med några av de mest respekterade företagen i branschen eftersträvar vi att kunna erbjuda ett gediget sortiment till våra kunder.
Vår historia

1986 – Där allt började

Eva och Pelle Lobelius grundar företaget Lobelius Agenturer i huskällaren.

1987 – Ny logotyp

Vår första logotyp, ritad av Per Lobelius.

1993 – Old school annonser

Även om vi säljer samma produkter idag så såg våra annonser lite annorlunda ut 26 år sedan jämfört med idag.

1996 – Eget företagshus

Efter 10 år i källaren flyttar företaget ut verksamheten till huset bredvid.

2015 – Familjeföretag

Andra generationen Lobelius tar vid. Karl, Felix och Erik ansluter sig till företaget.

2017 – Röda Huset

Efter drygt 30 års verksamhet flyttar vi ut ur villaområdet och in i en betydligt större företagsbyggnad i Häggvik.

2018 – Växtvärk

Med nytt företagshus växer vi även i antalet anställda. Nya kollegor med kreativa idéer bidrar till en rolig och effektiv arbetsplats.

2019 – Varmhållning i Fokus

Egendesignade och producerade värmelampor, hällar och lister tar form, specifikt framtagna för morgondagens restaurangkök.

Svensk design & produktion

Svensk design

Alla våra egenproducerade produkter har ritats upp och utvecklats av vårt produktionsteam hos oss i Sollentuna. Vi lägger fokus på att skapa flexibla och funktionella produktlösningar med Nordisk och modern form som står ut från mängden.

Tillverkat för hand

En ständigt växande andel av våra produkter tillverkas i vår fabrik här i Sollentuna. Detta ger oss full kontroll över material, leverantörer och återvinning, där vi endast nöjer oss med den högsta standarden. Varje produkt testas individuellt och inspekteras noggrant av vårt produktionsteam innan leverans.

För morgondagens restaurangkök

Restaurangvärlden har varit i ständig förändring under våra 30 år i branschen, och vårt mål har hela tiden varit att erbjuda innovativa lösningar som välbehövd och tillförlitlig följeslagare i restaurangköket. Våra senaste produkter tar oss in i nästa fas med nyskapande lösningar anpassade för morgondagens restaurangkök.